Η απαγόρευση των διαδηλώσεων ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

FacebookTwitterGoogle+Share

Το μόνο που φοβούνται είναι η οργανωμένη δράση , οι αγώνες των εργαζομένων!

Δε θα επιτρέψουμε να τους βάλουν στο γύψο.

Η απαγόρευση των διαδηλώσεων ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

 

Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο στις 9 Ιούλη, στις  8 μ.μ. στο Σύνταγμα.

Το Συνδικάτο Επισιτισμού- Τουρισμού Αττικής, τα σωματεία που συμμετείχαν όλο το προηγούμενο διάστημα στις μεγάλες κινητοποιήσεις του κλάδου, για την διασφάλιση του εισοδήματος των εργαζομένων σε επισιτισμό- Τουρισμό, καταγγέλλουμε το κατάπτυστο και χουντικής έμπνευσης νομοσχέδιο που βάζει γύψο στις διαδηλώσεις των εργαζομένων, και ασφαλίτες στις μαζικές διαδικασίες των σωματείων και συνδικάτων!

H κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντας το έργο του Σύριζα (που έβαλε εμπόδια στην κήρυξη της απεργίας) προχωρά, ένα ακόμα βήμα παραπέρα. Στον περιορισμό και απαγόρευση των διαδηλώσεων των εργαζομένων!!!

Μετά λοιπόν, τα μέτρα που πέρασε η κυβέρνηση της ΝΔ για να εξασφαλιστούν τα κέρδη των αφεντικών (Συν-Εργασία, φοροαπαλλαγές, απαλλαγή από τις ασφαλιστικές και εργοδοτικές εισφορές , δυνατότητα μαζικών απολύσεων κ.α.), έρχεται να εξασφαλίσει κλειστά στόματα, σιγή ιχθύος απέναντι στην πείνα και την εκμετάλλευση.

Την ώρα, που λιποθυμούν παιδιά ξενοδοχοϋπαλλήλων από την πείνα, που καθυστερούν τα ψίχουλα του επιδόματος ειδικού σκοπού, που πεθαίνουν ντελιβεράδες στον δρόμο, που γίνονται εξώσεις και κατασχέσεις σε συναδέλφους, επιδιώκουν να μας απαγορεύσουν το δικαίωμα να διαδηλώσουμε, να εναντιωθούμε!

Ακόμα και στις συζητήσεις μας, στις Γενικές μας Συνελεύσεις, βάζουν τους ασφαλίτες και τους χαφιέδες να παρακολουθούν και να κρίνουν αν η διαδικασία είναι ….ριζοσπαστική….!!!

 

Το κατάπτυστο νομοσχέδιο να μείνει στα χαρτιά!

 

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε τίμιο συνδικαλιστή στον κλάδο, να αποδείξει πως αυτό το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά! Με την μαζική παρουσία στις μεγάλες κινητοποιήσεις που έρχονται, στις μαζικές Γ.Σ., να κάνουμε ξεκάθαρο σε μεγαλοεργοδότες και κυβερνήσεις πως οι αγώνες μας όχι μόνο δεν μπαίνουν στο γύψο, αλλά θα γίνουν ακόμα πιο μαζικοί, ακόμα πιο μαχητικοί!

 

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ