ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ

FacebookTwitterGoogle+Share

 

 

 

Το Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Αττικής στηρίζει τον αγώνα των ναυτεργατών και την απόφαση τους για κλιμάκωση του με νέα 48ωρη απεργία στις 7 & 8 Δεκέμβρη.  Αγώνας που έρχεται σε κόντρα με τη συκοφαντία και τις απειλές από τους εφοπλιστές και τη κυβέρνηση.

Κυβέρνηση και ΜΜΕ κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να στρέψουν τον λαό ενάντια στον αγώνα των ναυτεργατών. Η ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο και ζητά από τους ναυτεργάτες να λάβουν υπόψη τους και το δικαίωμα άλλων πληθυσμιακών ομάδων, είναι απαράδεκτη και επιβεβαιώνει ποια συμφέροντα εξυπηρετεί.

Αυτοί που φτιάχνουν ένα φθηνό σχολείο για το κράτος καταργούν το δικαίωμα στη δωρεάν μόρφωση για τα παιδιά των εργατών και των αγροτών , αυτοί που με την πολιτική τους ξεκληρίζουν τους αγρότες και τους πνίγουν με την βαριά φορολογία πάει πολύ να μιλούν για δικαιώματα.

Ο κλάδος μας γνωρίζει καλά από τέτοιου είδους πιέσεις με πρόσχημα τη προστασία του τουρισμού.

Ποτέ και πουθενά χωρίς την δική μας πίεση, τον δικό μας ανυποχώρητο αγώνα δεν κερδίσαμε τίποτα.

Η νέα επιχείρηση «κοινωνικού αυτοματισμού είναι μέρος του σχεδίου τους για να περάσει η λαίλαπα των μέτρων και πρέπει να απαντηθεί με τον ίδιο τρόπο που απαντήσαμε η εργατιά μαζί με την αγροτιά στους δρόμους της Αθήνας ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο λαιμητόμο .

Οργάνωση παντού να ‘ρθούν τα πάνω κάτω

 

Για αυτό το λόγο χρειάζεται όλοι εργαζόμενοι της χώρας ανεξάρτητα το κλάδο που εργάζονται να δώσουν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας.

 

Να ενωθούν μαζί με τους ναυτεργάτες στη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων και των Ομοσπονδιών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ τη Πέμπτη στις 10:30 στην Ομόνοια.

 

Με οργάνωση στα σωματεία και αγώνα ενάντια σε κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ, μεγαλοεργοδοσία να κλιμακώσουμε τον αγώνα για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών.

 

Η Κεντρική Διοίκηση