Οι εργαζόμενοι του Athens Ledra στην J & P Avax (φωτό-video)

FacebookTwitterGoogle+Share

Πέμπτη 7 Ιούλη

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της κατασκευαστικής εταιρείας «J&P ΑΒΑΞ» και της εταιρείας ενέργειας «Volterra», στο Μαρούσι, έκαναν το πρωί της Πέμπτης 7 Ιούλη οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο «Athens Ledra».

Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, είναι συνιδιοκτήτες και μεγαλομέτοχοι στις παραπάνω επιχειρήσεις και γι’ αυτό οι εργαζόμενοι  στρέφουν τις κινητοποιήσεις τους και προς τις επιχειρήσεις αυτές.

Αντιπροσωπεία συναντήθηκε με το διευθύνοντα σύμβουλο της επιχείρησης. που ισχυρίστηκε ότι οι δυο εταιρείες δεν συνδέονται, πως ο ιδιοκτήτης του «Athens Ledra» είναι ένας «απλός μέτοχος» και γι’ αυτό  η επιχείρηση δεν μπορεί να γίνεται αποδέκτης της διαμαρτυρίας των εργαζομένων που σχετίζονται με τις άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες του κάθε μετόχου της.

Οι εργαζόμενοι από τη μεριά τους διαβεβαίωσαν πως θα συνεχίσουν να κάνουν ακριβώς αυτό, δηλαδή να παίρνουν πρωτοβουλίες για κινητοποιήσεις σε όσες επιχειρήσεις εμπλέκεται ο εργοδότης τους. Καθώς η «Volterra» ηλεκτροδοτεί το ξενοδοχείο, οι εργαζόμενοι ζήτησαν να μην διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, κάτι για το οποίο απέσπασαν τη δέσμευση της εταιρείας.

IMG_2013 IMG_2011 IMG_2006