Πολεμάμε και τραγουδάμε

FacebookTwitterGoogle+Share

Το ΠΑΜΕ κλείνοντας την πρώτη δεκαπενταετία από την ίδρυση του στις 3 Απρίλη του 1999 πραγματοποιεί μεγάλη συγκέντρωση συναυλία αφιερωμένη στο διεθνές εργατικό τραγούδι

 ΣΤΙΣ 26 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΙΣ 6.30μ.μ. ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ στο ΟΑΚΑ,

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, νέους, τις γυναίκες, να δώσουν μαζικό και μαχητικό παρών για να τιμήσουμε τους αγώνες της εργατικής τάξης. Να σηκώσουμε ακόμα πιο ψηλά τις σημαίες του αγώνα. Να τραγουδήσουμε τις αγωνίες των ταπεινών και καταφρονεμένων. Για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους αγώνες των εργαζομένων σ’ όλο τον κόσμο.

Με τη μαζική συμμετοχή μας να στείλουμε μήνυμα ότι η εργατική τάξη παλεύει και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για καλύτερες μέρες, ότι θα συνεχίσουμε ακούραστα, χωρίς να λογαριάζουμε κόπο και χρόνο, τις προσπάθειες για την οργάνωση των δυνάμεων της, την οργάνωση της πάλης ξεπερνώντας εμπόδια που βάζουνε επιχειρηματικοί όμιλοι και οι κυβερνήσεις τους, ο κυβερνητικός και εργοδοτικός συνδικαλισμός. Να ακουστεί ακόμα πιο δυνατά το σύνθημα των αγώνων μας. «Χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά. Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά».

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ εδώ

[wpdevart_youtube]36tXiMARKkA[/wpdevart_youtube]